Зареждане

Michael Bisping: Luke Rockhold приключи с ММА

Michael Bisping: Luke Rockhold приключи с ММА
Публикувано на: Юли 16, 2019 в 17:00 ч
Бившият шампион в средна категория Michael Bisping съчувства на своя бивш опонент Luke Rockhold, който по-рано този месец отново беше нокаутиран тежко и за втори път в своята кариера е със счупена челюст. Преди 3 години Bisping нокаутира Rockhold и го свали от трона в средна категория, а оттогава Luke загуби още 2 пъти с нокаути от Romero и Blachowicz, за да навлезев серия от 2 поредни загуби. Rockhold дори смени категорията, но и това не помогна и сега Michael вярва, че всичко свърши за неговия бивш опонент в ММА:


Много хора ми писаха, защото си мислеха, че ще се радвам на загубата на Rockhold, но всъщност е обратното. Наистина съчувствам на това момче. Гадно ми е за него. Това е срамно. Той отново е със счупена челюст и бива тежко нокаутиран в 3 от последните си 4 битки. Не знам какво да кажа, но мисля, че Luke приключи с ММА. Разбира се, че той може да се завърне и да опровергае всички. Така бих направил аз. 

Ще ви кажа, че ще го уважавам за цял живот, ако се завърне и ни опровергае. Нещата изглежда си отиват към оттегляне от ММА. Трябва да пребориш доста психологически демони, за да се завърнеш след 3 тежки загуби с нокаут. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес