Зареждане

Michael Bisping: Francis Ngannou вкарва чист удар и Jon Jones заспива

Michael Bisping: Francis Ngannou вкарва чист удар и Jon Jones заспива
Публикувано на: Юли 5, 2019 в 00:00 ч
Francis Ngannou е страховит боец, който притежава огромна мощ. "The Predator" ни демонстрира чудовищната си сила миналия уикенд в Минесота и отново победи с нокаут в първия рунд. Ngannou не даде шанс на Junior dos Santos и пак ще го видим в битка за титлата. Francis изяви желание да посрещне Jon Jones в тежка категория и доста хора говорят за такава битка. Бившият шампион Michael Bisping също иска да гледа това зрелище, а неговата прогноза е победа за боеца от Камерун:


Мисля, че точно сега Francis Ngannou ще нокаутира всеки. Разбира се моето мнение е, че Cormier е кошмарен опонент за него заради борбата. Miocic също го победи и не трябва да го отписваме. От друга страна аз си мисля, че Ngannou ще нокаутира Jon Jones.

 Наистина Jones има добра борба и може да те свали на земята, но мисля, че такава битка ще отиде в полза на Francis. Казвам ви, че ако Ngannou вкара чист удар на Jones, то ние ще видим как Jon заспива. Това си е факт. Извинявам се, но това е мнението ми. Аз не съм хейтър на Jones. В такава битка ще заложа на Ngannou. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес