Зареждане

Michael Bisping: Anderson Silva няма какво да доказва и трябва да се оттегли

Michael Bisping: Anderson Silva няма какво да доказва и трябва да се оттегли
Публикувано на: Май 13, 2019 в 00:00 ч
Anderson Silva допусна втора поредна загуба на събитието в Рио. "The Spider" отнесе сериозни ритници от Jared Cannonier, който му вкара зверски ритник в края на първия рунд и го победи с нокаут, след като Silva падна на земята и показа, че е получил контузия, което му попречи да продължи. 44-годишния бразилец има само 1 победа в последните си 8 битки и неговия бивш опонент Michael Bisping вярва, че е дошло време "The Spider" да се оттегли от ММА, защото повече няма какво да доказва:



Anderson Silva e истинска легенда в спорта и е дал много. Той беше шампион дълго време, но вече е на 44 години. Много хора се питат - защо той продължава да се бие ? Мисля, че тази вечер той се представи добре, но все пак загуби с нокаут. Той пое сериозен ритник и най-вероятно този ритник скъса неговата предна кръстна връзка. 

Не вярвам, че ще видим Anderson Silva отново в клетката. Той определено няма нужда от това да се бие повече. С цялото му уважение към него, но смятам, че е дошло време да се оттегли. Вече е дал прекалено много да спорта. Няма повече какво да дава и да доказва. Нека се наслади на пенсията си.






Ще го видим ли отново в клетката ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес