Зареждане

Мершарт се закани, че ще спре възхода на Чимаев

Мершарт се закани, че ще спре възхода на Чимаев
Публикувано на: Септември 10, 2020 в 05:00 ч
Джералд Мершарт планира да нарани Хамзат Чимаев в битката им на 19-ти септември. 32-годишния американец смята, че е неуважително UFC да уреждат още една битка на непобедения чеченец, преди той да е минал през Мершарт. Битката между двамата ще бъде в средна категория и Мершарт планира да спре възхода на Чимаев.

Джералд е опитен ветеран с рекорд 31-13 в ММА. Той реди победи и загуби в последните си срещи и губи 4 от последните си 6 битки в UFC. Мершарт има 23 победи със събмишън и смята, че може да удуши своя съперник, който е събрал доста внимание около себе си. Ето какво сподели Джералд пред Хелуани преди битката си с Чимаев:

За мен е неуважително, че от UFC вече са му уредили още 1 битка. Чимаев първо трябва да мине през мен. Аз съм един от бойците с най-много събмишъни в средна категория. Аз съм опасен боец. Разбирам, че той е млад и непобеден. Успя да спечели 2 битки в 10 дни и се бие като Хабиб, който има доста фенове. Аз ще дам всичко от себе си в битката. Искам да кажа на всички тези младежи, които си мислят, че ще записват перфектни победи, че това няма как да стане. 

Чимаев така и не срещна съпротива в двете си битки за организацията. Какво ще стане, когато попадне на боец, който няма да прави това, което той иска ? Какво ще стане, когато иска да наложи играта си, а това се превърне в кошмар ? Ще го разберем на 19-ти септември. Фокусиран съм. Ще се опитам да го нараня. Той няма да годен за битка през октомври. Имам почти 50 битки и не се страхувам от никого. Имам голяма американска сила, която го чака. Ще му покажа какво ще стане.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес