Зареждане

Мераб Двалишвили участва в катастрофа с пет автомобила в Ню Йорк

Мераб Двалишвили участва в катастрофа с пет автомобила в Ню Йорк
Публикувано на: Май 15, 2024 в 19:51 ч
Мераб Двалишвили е участвал в автомобилна катастрофа с пет коли в Ню Йорк във вторник.

Претендентът за номер 1 в категория петел е бил на задната седалка на автомобила и сподели видео с всички задействани въздушни възглавници. След като излезе от колата, Мераб Двалишвили показа няколко от другите коли, участвали в инцидента, който изглеждаше доста сериозен.


''Аз съм в Ню Йорк за един ден, няколко часа, и попаднах в огромна катастрофа", каза Двалишвили във видеото. "Бях в един Uber и колата ни беше ударена от няколко други коли. Аз седях тук. Удариха ме. Слава Богу, че съм добре.

Претендентът в категория петел се отървава от инцидента здрав.

Мераб Двалишвили се фокусира върху това да получи двубой с Шон О'Мали

Мераб Двалишвили в момента е номер 1 в ранглистата е с победа над Хенри Сехудо.

Двалишвили вероятно е следващият претендент за титлата на Шон О'Мали, но след UFC 299 "Suga" предизвика Илуа Топурия, което тогава разочарова Двалишвили.

"Той е малко глупав. Трябваше да спомене името ми и да ме предизвика, за да направи още по-голяма битка. Аз и той, ние трябва да се бием. Няма други битки нито за него, нито за мен. Тази битка трябва да се случи. Не знам, някак си това, че не споменава името ми и не ме предизвиква, не прави тази битка още по-голяма", продължи Двалишвили. "Бях много изненадан когато О'Мали се обърна към Топурия. Какво прави този човек? Просто или си мълчи, или не предизвиквай някого, който няма да се бие с теб... Шон, не е като да е изчистил дивизията или нещо подобно... Бях много изненадан. Всъщност бях ядосан, че не ме предизвика", каза Двалишвили.

Оттогава насам О'Мали заяви, че Двалишвили ще бъде следващият, но не е насрочена дата за дългоочаквания двубой за титлата в полусредна категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес