Зареждане

Мераб Двалишвили изнесе лекция на легендата Хенри Сехудо

Мераб Двалишвили изнесе лекция на легендата Хенри Сехудо
Публикувано на: Февруари 18, 2024 в 05:57 ч
Мераб Двалишвили изнесе лекция на легендата Хенри Сехудо.

Битката между двамата беше част от картата на събитието UFC 298, което се провежда в Калифорния. Дуелът в категория петел щеше да излъчи претендент за златото. Сехудо започна добре в първия рунд. Хенри успя да го разтресе с тежко ляво кроше. Мераб остана на крака и тръгна да атакува, но се озова по гръб. Хенри зае доминантна позиция и печелеше ценно време контрол.

Двалишвили се изправя на крака минута преди края, Сехудо все още е прикрепен към него. Мераб се обърна с лице към Сехудо. Коляно от Сехудо, удари от Двалишвили на изхода от клинча и край на рунда. Втория рунд Мераб успя да доминира над Сехудо. Той го надигра както в стойка, така и на земята.

Двалишвили натискаше сериозно и в този рунд. Сехудо вероятно си счупи ръката. Това се случи, след като той блокира ритник от Двалишвили. Мераб успя да свали Сехудо и го контролираше. Той имаше в пъти повече значителни удари от американеца. В третия рунд Двалшивлили изглеждаше свеж, а Сехудо беше доста изморен.

Мераб продължи да натиска и в средата на рунда вдигна Сехудо и обиколи клетката с него. Двалишвили тръшна Сехудо пред очите на Марк Зукърбърг и започна да вкарва удари. Сехудо се изправя на крака и се хваща за оградата няколко пъти, но все пак се озовава на едно коляно. В края на рунда Сехудо опита събаряне, но Двалишвили се защити и вкарваше удари.

Тотална доминация от Двалишвили, който печели с решение на съдиите - (29–28, 29–28, 29–28). Това беше 10-та поредна победа на Двалишвили, който побеждава 3-ти бивш шампион на UFC. Преди това той победи Пьотр Ян и Жозе Алдо. Излишно е да казваме, че Мераб призова за шампионски сблъсък, който 100 % ще получи.

Сехудо от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби. Той обеща, че ще се пенсионира, ако загуби от Двалишвили. Това вероятно беше всичко от Сехудо в ММА.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес