Зареждане

Мераб Двалишвили: Искам да се докажа в стойка срещу Шон О'Мали

Мераб Двалишвили: Искам да се докажа в стойка срещу Шон О'Мали
Публикувано на: Юли 11, 2024 в 02:00 ч
Въпреки ясното предимство в сферата на борбата, Мераб Двалишвили иска да представи уменията си в изправено положение в шампионската битка с Шон О'Мали. Поне така каза той със загадъчна усмивка. На върха на категорията петел на UFC предстои сблъсък между шампиона "Suga" Шон О'Мали и най-добрия претендент, Мераб Двалишвили, непобеден в 10 битки. 

О'Мали спомена преди време, че организацията ще се опита да насрочи тази битка в Лас Вегас през септември в 'Сферата'. О'Мали е известен със своята прецизност на снайперист и нокаутираща сила, докато Двалишвили разчита на неуморно темпо и борба. Въпреки това, в подкаста "Believe You Me", Мераб мистериозно заяви, че възнамерява да се доказва в стойка срещу О'Мали.

Ето какво сподели грузинската звезда:

"Това е моята мечтана битка и идеалното време да се изправя срещу него. Сега ще покажа на всички моята игра в стойка. Да, имам борба, но сега искам да докажа уменията си в стойка. И искам да го ударя в лицето, защото ще си помисли, че ще се боря с него. Не, ще го удрям. 

Технически погледнато, вие сте прав. Стилово трябва да го победя с борба, добрата ми кондиция, скъсяване на дистанцията и влизане в клинч. Трябва да уважавам играта му, но вярвам в себе си. Уважавам всичките си съперници, особено него. 

Шон О'Мали е шампион. Той е уверен, има обхват, има опит, нокаутираща сила, добра техника и добър треньор. Аз трябва не само да победя него, но също трябва да победя и неговия треньор!", сподели Двалишвили.

Ще успее ли Двалишвили да бие О'Мали ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес