Зареждане

Мениджърът на Коста: Адесаня е хомосексуалист

Мениджърът на Коста: Адесаня е хомосексуалист
Публикувано на: Юни 1, 2021 в 00:00 ч
Уалид Исмаил, който е известен треньор, мениджър и бивш ММА боец се изказа критчно по адрес на Израел Адесаня. Исмаил не е доволен от това, което Израел причини на Пауло Коста в битката им. Двамата се биха в края на 2020 година в Абу Даби за титлата в средна категория.

В битката им Коста изглеждаше много зле и загуби с нокаут във втория рунд. Веднага след битката Адесаня се подигра на своя съперник и имитира, че прави секс с него. Адесаня се подигра и с щаба на Коста, отиде при тях и имитира, че еякулира върху тях.

Всички тези неща карат Уалид да изпитва неприязън към шампиона. Исмаил, който е мениджър на Коста реши да коментира Адесаня и предстоящата му битка и каза следното по негов адрес:

Ветори почти победи Адесаня в първата им битка. Сега вярвам, че ще си свърши работата. Адесаня е различен срещу бойци, които искат да го събарят, какъвто ще бъде Ветори. 

Аз ще подкрепям италианеца след абсурдните неща, които Адесаня направи след битката с Пауло Коста. Няма начин да подкрепям Адесаня. Мисля, че Адесаня има хомосексуални наклонности и трябва да бъде изследван от учените. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес