Зареждане

Мениджърът на А. Емеляненко задържан за побой и изнасилване

Мениджърът на А. Емеляненко задържан за побой и изнасилване
Публикувано на: Януари 9, 2022 в 02:00 ч
Мениджърът на Александър Емеляненко, Азамат Бостанов е бил задържан по подозрение за побой и изнасилване. Според медиите в Русия в нощта на 6 януари Бостанов е прекарал време с момиче, което по-късно е пребил и изнасилил. 

Лекарите са диагностицирали у пострадалата фрактура на реброто и нараняване на гръдния кош, както и множество натъртвания и охлузвания. Твърди се, че Бостанов е бил в близки отношения с жертвата и многократно е споделял снимки с момичето в социалните мрежи. 

Все още не са известни мотивите зад нападението. Интересното в тази история е, че Емеляненко беше обвинен в нападение и изнасилване на бившата си икономка Полина Степанова на 2 май 2014 г., както и в кражба на паспорта й. 

Тогава той не се призна за виновен и твърдеше, че сексът е бил по взаимно съгласие. На 19 май 2015 г. Емеляненко беше признат за виновен в сексуално насилие и осъден на четири години и половина затвор заедно с глоба от 1000 долара.

Емеляненко беше освободен условно през октомври 2016 година. Явно Бостанов е решил да върви по неговите стъпки и може също да се озове в затвора.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес