Зареждане

Мелвин Манхуф се оттегля от ММА след Bellator 285

Мелвин Манхуф се оттегля от ММА след Bellator 285
Публикувано на: Юли 16, 2022 в 04:00 ч
Легендата в бойните спортове Мелвин Манхуф ще сложи край на кариерата си през септември.

Манхуф вече е на 46 години и смята, че е дошло време за пенсия. "No Mercy" ще сподели клетката с Йоел Ромеро на Bellator 285, което ще се проведе на 23-ти септември в Дъблин, Ирландия. Манхуф е с рекорд 32–15–1 (2) в ММА.

За последно той загуби с нокаут от Кори Андерсън в края на 2020 година. Мелвин печели 29 от победите си с нокаут и планира да влезе здраво за нокаута срещу Ромеро.

"Справям се добре и всичко е наред. Тренирам добре. На 23-ти септември имам битка, която ще е последна за мен. Да, ще се оттегля след тази битка с Йоел Ромеро. Аз съм в тази игра от 28 години. 

Мисля, че времето за пенсия дойде. Това ще бъде последна битка за мен, така че ще вляза здраво. Ще търся нокаут в първия рунд. Ще разменяме удари и ще видим какво ще излезе. 

Ще пресирам и ще опитам да направя това, което правя, а то е да нокаутирам хората. Мисля, че това е най-добрата стратегия за мен. Това е моят стил, да печеля в първия рунд. 

Ако Ромеро оцелее в първия рунд, тогава ще гоня нокаут във втория. Мога да спечеля и по точки, така че няма значение.", сподели Манхуф пред медиите в Нидерландия.

Ще успее ли Мелвин да се оттегли от ММА с победа ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес