Зареждане

Меершарт удуши Махмуд Мурадов и спря серията му

Меершарт удуши Махмуд Мурадов и спря серията му
Публикувано на: Август 29, 2021 в 05:40 ч
Джералд Меершарт и Махмуд Мурадов премериха сили на UFC on ESPN 30, което се провежда в Лас Вегас. Срещата им беше първа от главната карта и в средна категория. В началото на битката Меершарт започна да пресира, а Мурадов му вкара ляво кроше. Джералд му бърка в окото и битката беше спряна за малко. Меершарт продължи да пресира, но се натресе на тежък удар от Махмуд и това сериозно наруши неговия баланс.

Джералд падна на земята, а Мурадов му позволи да се изправи. Брутален десен от Мурадов и Меершарт пак е на земята. Мурадов отново му позволи да се изправи и разменят ритници. Комбинация от удари от страна на Меершарт. Двамата замахват и си вкарват тежки попадения. Комбинация от удари и Меершарт отново е разклатен, но оцелява до края на рунда.

Във втория рунд Меершарт отново се натресе на тежък удар от страна на Мурадов и опита да го събори, но не успя. Ритници от Мурадов и размяна на леви попадения. Комбинация от леви удари и Мурадов е наранен. Меершарт успява да го събори на земята, след което му взема гърба и му прилага захват за предаване. Мурадов опита да се измъкне, но не успя и се предаде.

Така с тази победа Меершарт записва втора поредна победа със събишън тази година. Мурадов от своя страна губи за първи път в UFC. Той се разделя със серия от 14 поредни победи.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес