Зареждане

Майкъл Пейдж иска още една битка тази година

Майкъл Пейдж иска още една битка тази година
Публикувано на: Август 2, 2024 в 10:00 ч
Майкъл "Венъм" Пейдж коментира ситуацията в полусредната категория на UFC и разкри, че иска да се появи отново в октагона преди края на годината.

Британската звезда спомена името на Гилбърт Бърнс, но бразилеца в момента има насрочена битка. Пейдж направи своя дебют в UFC през март на UFC 299 срещу Кевин Холанд. Майкъл успя да го победи, но през юни загуби от Иън Гари и така има победа и загуба в UFC.

„Венъм“ се радва на професионален рекорд от 22-3 в ММА. Неговият динамичен стил на битка доведе до 13 победи с нокаут в кариерата му. Ето какво каза Пейдж за бъдещето си:

"100 процента искам да се върна в игра в края на годината. Не съм сигурен кога точно, но определено искам да се бия отново преди новата година. С кого ? С кого мислите, че трябва да се бия ? В категорията имаме Гилбърт Бърнс!

Полусредната категория е пълна с абсолютни убийци. Искам да се тествам на самия връх, затова започнах с Кевин Холанд. Искам да съм на върха. Искам да се бия с всички, така че страхотни двубои чакат на всяка стъпка.", каза Пейдж.

Кой искате да е следващ за Пейдж ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес