Зареждане

Майкъл Пейдж иска да се тества в UFC

Майкъл Пейдж иска да се тества в UFC
Публикувано на: Май 28, 2021 в 08:00 ч
Една от големите звезди на Bellator мечтае за шанс в конкуренцията от UFC. Майкъл Пейдж, който е сред най-атрактивните в Bellator иска да се тества в UFC. Той вижда големи битки със свое участие в UFC и това е била неговата цел, когато е започнал да тренира ММА.

34-годишният боец от Лондон е бивш претендент за титлата в полусредна категория в Bellator. Пейдж е с рекорд 19-1 в ММА и преди 2 години загуби непобедения си статут, след като Дъглас Лима го нокаутира. Майкъл обаче се стегна и към днешна дата е в серия от 5 поредни впечатляващи победи.

Той приключва 15 от срещите си и отново иска да се бие за титлата. От Bellator са готови да му дадат шанс, но първо трябва да видим дали Лима ще защити титлата срещу Амозов. В една от последните си изяви пред медиите Пейдж сподели следното:

Наслаждавам се в Bellator. Радвам се на моите успехи до момента. Определено обаче искам в даден момент да ида в UFC, за да се тествам и там. Има страхотни битки, които да направим там. Сега имам договор с Bellator, но имам планове и за UFC. Мисля, че съм близо до трансфер при тях. 

Определено се виждам в бъдеще в UFC. Aз започнах да се занимавам с MMA, за да стигна до UFC. Това беше най-големия фактор за мен, а UFC все още са най-голямата ММА организация в света. Целта на много ММА бойци е да стигнат до UFC. 

Ще успее ли Пейдж да се озове в UFC ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес