Зареждане

Майкъл Пейдж иска 5-рундов реванш с Дъглас Лима

Майкъл Пейдж иска 5-рундов реванш с Дъглас Лима
Публикувано на: Октомври 4, 2021 в 04:00 ч
Звездата на Bellator Майкъл Пейдж успя да отмъсти на Дъглас Лима, който през 2019 година отне непобеденият му статут. Пейдж победи доста спорно Лима с решение на галавечер на Bellator, която се проведе преди няколко дни в Лондон.

Останаха впечатления, че съдиите удариха едно рамо на Пейдж, който се би пред родна публика. Това не е изненада, защото често съдиите крепят боец, който се бие в родината си.

Нямаше много екшън в срещата между Лима и Пейдж. Майкъл навлезе в серия от 6 поредни победи, но въпреки това не се цели в титлата. Лима от своя страна навлезе в серия от 3 поредни загуби и не беше доволен от поражението.

Пейдж е готов да направят трилогия, но този път да бъде 5 рунда, а не 3 рунда. Ето какво още каза "Venom" за боя с Лима:

Честно казано ще се опитам да получа нова битка с Дъглас Лима. Нека направим пет рунда, защо не? Да се бием по-дълго. Щях да имам още 2 рунда, в които да се опитам да го приключа. 

На кого му пука за титлата ? Има много шампиони, които не са известни колкото мен. Този колан не означава нищо. 

Разбира се, за другите означава, но за мен не е така. Има много шампиони в Bellator, които не могат да направят това, което аз направих срещу Лима. 

Имам чувството, че хората са привлечени от мен поради моето удоволствие от спорта, а не защото гоня нещо. Става въпрос за моето пътешествие и блъскане. 

Днес не успях да докажа това. Спечелих, но не накарах очите му да се завъртят и да не се изправи от земята. Знам, че мога да го направя, затова предпочитам да има трилогия.

Трябва ли да има трилогия ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес