Зареждане

Майкъл Киеса с убедителна победа над Рафаел дос Аньос

Майкъл Киеса с убедителна победа над Рафаел дос Аньос
Публикувано на: Януари 26, 2020 в 05:02 ч
Майкъл Киеса сподели клетката с Рафаел дос Аньос в подглавната среща на събитието UFC Fight Night 166, което се проведе в Райли. Битката между тях беше в полусредна категория. В началото на срещата двамата бойци не бързаха да открият екшъна и залагаха на движение. Рафаел зае центъра на клетката и преследваше Киеса, който не искаше нищо общо в стойка с бразилеца.

Майкъл залъгваше Рафаел, че ще му вкара удари и веднага скъсяваше дистанцията и двамата влизаха в клинч. Киеса опитваше да пренесе битката на земя и успяваше, а там опитваше по различни начини да накара бразилеца да се предаде. Всичките три рунда бяха идентични и в тях Киеса скъсяваше дистанцията и залагаше на граплинг, както и на събаряния, след които опитваше събмишъни, но опитния бразилец се защитаваше добре.

Рафаел вкара няколко добри ритника в краката на своя опонент, което беше най-доброто от него в срещата. Битката между двамата стигна до решение, което очаквано беше единодушно за Киеса - (30-27, 29-28, 29-28).

 С тази победа Киеса навлезе в серия от 3 поредни победи и предизвика бившият временен шампион Колби Ковингтън за битка през юли. Рафаел от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби и печели само веднъж в последните си 5 изяви в UFC.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес