Зареждане

Майкъл Чандлър спира да чака Конър Макгрегър: Вървя по свой път

Майкъл Чандлър спира да чака Конър Макгрегър: Вървя по свой път
Публикувано на: Август 14, 2024 в 00:00 ч
Майкъл Чандлър иска да продължи напред след битката с Конър Макгрегър. Двамата спортисти трябваше да се бият преди години и водеха риалити шоуто The Ultimate Fighter един срещу друг. Но по някаква причина UFC не успя да определи дата. 

Майкъл Чандлър иска да продължи напред без Конър Макгрегър

Бившият шампион на Bellator, а сега добре класиралият се в леката категория на UFC "Iron" Майкъл Чандлър иска да продължи напред, без повече да чака Конър Макгрегър. Откакто дебютира в промоутърската си кариера през януари 2021 г., роденият в САЩ Чандлър се е бил в пет двубоя, докато "Notorious" се е състезавал в два през същия период.

Майкъл Чандлър обясни своята гледна точка по време на интервю, в което разсъждаваше дали тази битка изобщо ще се случи. Той заяви:

"По подразбиране съм оптимист, така че вярвам, че битката с Конър ще се случи. В момента се намираме в период, в който се говори за различни неща. На коя дата? Дали ще е с Конър? Дали ще се насочи към друга битка? Дали това е най-доброто решение за мен и семейството ми? Харесва ми идеята, че с Конър участвахме в "The Ultimate Fighter", имахме тренировъчен лагер, подписахме се под договора. Но колкото и да уважавам Конър, моето наследство не зависи от тази битка. 

"Аз вървя по своя път и продължавам да се движа напред. Сега съм на етап, в който разглеждаме всички възможности, а не само да се бием с Конър Макгрегър. Нещата се движат бързо и телефонът може да звънне във всеки един момент. Не искам да звучи така, сякаш не съм фокусиран върху битката с Конър, но точно сега, когато няма подписан договор, искам просто да се бия. Тренирам всеки ден и съм в най-добрата си форма от много дълго време насам и съм готов да вляза в клетката, независимо дали става дума за Конър или за някой друг. Винаги ще има живот след Конър, ако тази битка не се осъществи."

Майкъл Чандлър и Конър Макгрегър са в постоянна комуникация с президента на UFC Дана Уайт.

Чандлър обясни:

"Настроенията на Дана не звучат толкова мрачно, колкото много хора биха си помислили. Не звучи толкова мрачно, колкото много хора биха си помислили, имайки предвид лудориите на Конър с жилетката на "Stone Cold" Стив Остин и пиенето на Forged Irish Stout в Bare Knuckle FC, но ще видим. Така или иначе, винаги съм смятал, че ако битката с Конър не се случи, ще се справя добре и ще вкарвам публика в залата, ще продавам платени гледания и ще забавлявам целия свят, когато вляза в октагона."

Чандлър завърши, като добави, че е приключил с чакането:

"Наистина никога не поставям дати колко дълго ще чакам, но спортът на смесените бойни изкуства се движи много, много бързо. Тук, в къщата ми, имам табло с всички мачове и всички различни неща, които се случват в леката категория. Леката дивизия е най-вълнуващата, наелектризираща дивизия в спорта на смесените бойни изкуства, така че съм благословен да бъда част от нея."
 
Конър Макгрегър е най-голямото име в историята на UFC. Неговите зашеметяващи нокаути на Жозе Алдо и Еди Алварес, с които спечели титли в две дивизии, му спечелиха невероятно признание от света на ММА.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес