Зареждане

Майкъл Чандлър: Ще пенсионирам Конър Макгрегър с нокаут

Майкъл Чандлър: Ще пенсионирам Конър Макгрегър с нокаут
Публикувано на: Ноември 20, 2023 в 16:00 ч
Майкъл Чандлър се подготвя за дългоочакваната си битка с Конър Макгрегър, обещавайки както шоу от най-висока класа, така и пенсия за ирландеца.

Чандлър е човек, който се е включил в дълъг списък с чакащи. Той постави кариерата си на пауза за един мач, който се работи вече повече от година. Вината е на неговия ирландски съперник, който не успя да се присъедини към задължителната антидопингова програма на USADA по-рано, за да получи зелена светлина за завръщане.

Въпреки че Макгрегър наскоро коригира всичко, той все още няма да влезе в клетката до следващата година. Затова по време на този период на изчакване американският му опонент натрупва гняв, който планира да отприщи в клетката. Колкото по-дълго чакат, толкова повече мъки чакат звездата от Ирландия.

Майкъл обещава бърз нокаут и окончателно пенсиониране за Макгрегър.

„Хората винаги ме питат защо не съм избрал друг съперник, но отговорът на този въпрос не е лесен. Най-големият проблем е, че непрекъснато ми обещават, че Конър ще се завърне, а аз съм толкова наивен да го повярвам. Ето защо, когато някой ми каже, че Конър ще се върне след три месеца, не бързам за никъде, чакам го. Но това чакане стана фатално за мен. 

Сега се върна на сцената, където изглежда, че Конър може да се върне следващата пролет, което най-накрая може да се случи предвид обстоятелствата. И повярвайте ми, когато се бием, ще накарам Конър да плати толкова много, че отново ще окачи ръкавиците си на пирон. 

Имам една от най-дългите подготовки, така че когато се появя в клетката, ще съм във възможно най-добрата форма. Ще имам само червено пред очите и ще отида за кръв. Ясна победа с нокаут, първи или втори рунд.", обясни Чандлър в MMA Junkie Radio.

Вие каква прогноза ще дадете ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес