Зареждане

Майкъл Чандлър се страхува от битката с Дъстин Порие

Майкъл Чандлър се страхува от битката с Дъстин Порие
Публикувано на: Септември 24, 2022 в 14:00 ч
Майкъл Чандлър сподeля, че е малко уплашен от битката с Дъстин Порие, тъй като знае опасността, която представлява такъв дуел.

Чандлър и Порие най-накрая ще разрешат различията си на събитието UFC 281, което ще се проведе на 12-ти ноември в Ню Йорк. Откакто Чандлър подписа с UFC, двамата често говореха за такава битка. Чандлър знае, че Порие има силата да го нокаутира с един удар.

Има голяма вероятност тази битка да излъчи претендент за титлата. Майкъл няма да подцени Порие и ще даде всичко от себе си.

„Мога да ви кажа следното, пичът има здрава брадичка, тежки удари, страхотен е с краката и страхотен в защитата си. Гледал съм този човек цяла вечност. Той има близо 30 битки за UFC.

Ние сме две момчета, които сме в тази игра от много дълго време. Последната ми битка беше последна битка, а тази битка ще бъде нещо съвсем ново.

Мисля, че Порие може да стои с мен в стойка. Той има гранитна брадичка. Ако Порие ти вкара чист удар с тези малки ръкавици, тогава ще паднеш в нокаут. 

Имам добър план за игра, който вече сме формулирали. Нека най-добрият победи. Ще излъжа, ако кажа, че тази битка не ме е уплашила, но това ме развълнува. “, каза Чандлър в интервю за DC & RC.

Каква е вашата прогноза за битката ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес