Зареждане

Майкъл Чандлър подписа договор с кеча?

Майкъл Чандлър подписа договор с кеча?
Публикувано на: Февруари 20, 2024 в 20:00 ч
Звездата на UFC Майкъл Чандлър сподели своя снимка с изпълнителния директор на WWE Трипъл Х, като се закани да подпише договор.

В понеделник вечер в RAW Майкъл Чандлър реши да вземе преговорите с Конър Макгрегър в свои ръце. Той се появи в телевизионния ефир на WWE и направи доста добро промо, като призова ирландеца за сблъсък по-късно тази година.

"Хей, какво става в Анахайм? Хей, сега сте в присъствието на най-забавния боец на UFC на планетата. Има един човек от Ирландия, който ме кара да чакам прекалено дълго, а аз все още имам един тип в мислите си. Конър Макгрегър, върни си бонбонения задник в октагона! Имаме недовършени дела, момче. Бог да благослови. Ще се видим на върха", заяви Майкъл Чандлър.

37-годишният Чандлър чака повече от година за своя шанс да се изправи срещу Макгрегър. Домомента обаче няма официално съобщение кога ще се случи това.

В следващия туит обаче Чандлър предизвика вълнение, като намекна, че може би е подписал някакъв договор с WWE.

"Договорът е подписан."

Няма как да не отбележим, че Майкъл Чандлър прави всичко по силите си, за да получи този двубой. Междувременно Макгрегър изглежда е доста улегнал, тъй като се подготвя за излизането на филма "Road House" следващия месец.

По отношение на това какво е бъдещето на двамата мъже, наистина може само да се гадае - но се надяваме, че те действително ще се срещнат в октагона преди края на 2024 г.

Какви са шансовете слуховете, че двубоят му срещу Конър Макгрегър наистина ще се състои тази година?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес