Зареждане

Майкъл Чандлър: Конър Макгрегър все още не се е отървал от мен

Майкъл Чандлър: Конър Макгрегър все още не се е отървал от мен
Публикувано на: Септември 17, 2024 в 02:00 ч
Майкъл Чандлър преживя много неща напоследък, но въпреки че не всичко вървеше така, както се надяваше, той остава позитивен и решителен.

Бившият шампион на Bellator и звезда на UFC (23-8 MMA, 2-3 UFC) беше аут от почти две години, главно поради отлагания и проблеми около битка с Конър Макгрегър. Въпреки че Чандлър винаги беше готов и продължи да тренира за битката с ирландската звезда, това не се случи.

Сега той се е насочил към реванш срещу Чарлз Оливейра през ноември на UFC 309 в Ню Йорк. Въпреки че Чандлър е прекарал голяма част от кариерата си в очакване на Макгрегър, той не изпитва гняв или разочарование към ирландеца.

Чандлър ще се насочи към Конър, след като премери сили с Оливейра през ноември.

„Не, няма да позволя на някой друг да диктува как се чувствам или как живея живота си. Беше лудост, признавам. Виждате как живее Конър, постовете, които пуска, постоянното медийно внимание. А аз просто съм малко по-спокоен. Не винаги трябва да съм в светлината на прожекторите. Изобщо не съм му ядосан. Пожелавам му най-доброто. 

Той има всичко, което заслужава. Макгрегър има право да прави каквото си иска и по свой собствен начин. Конър все още не се е отървал от мен. Пътят му обратно към UFC все още минава през Нешвил, Тенеси и през Майкъл Чандлър. Трябва да завършим „TUF 31“. Трябва да се направи. Ние сме в една и съща категория тегло и има твърде много история, за да не се случи това.”, каза Чандлър.

Ще видим ли битка между Макгрегър и Чандлър ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес