Зареждане

Майкъл Чандлър готов за Тони Фъргюсън, но при 1 условие

Майкъл Чандлър готов за Тони Фъргюсън, но при 1 условие
Публикувано на: Ноември 19, 2020 в 02:00 ч
Бившият шампион на Bellator в лека категория Майкъл Чандлър е готов за дебют в UFC, но съгласно неговите искания. 34-годишния американец подписа с UFC преди няколко седмици и получи голямо уважение. Той беше поставен като резерва на битката между Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи и влезе в категорията.

Неговите услуги не бяха нужни и той беше готов да се бие с Тони Фъргюсън в Абу Даби, но тогава "El Cucuy" отказа. Наскоро Фъргюсън променi своето решение и пожела битка с Чандлър през декември тази година.

Сега обаче нещата са се променили и Чандлър иска да си почине от напрежението преди UFC 254 миналия месец в Абу Даби. Майкъл е готов да се бие с Тони, но условието е битката им да се проведе през януари 2021 година. Ето какво каза Чандлър пред ESPN:

Има 0 % шанс да се бия с Тони Фъргюсън през декември тази година. Тони, ти имаше шанс да се биеш с мен през октомври, но отказа. Ти дори не говореше за битка през декември, докато не мина 11 часа вечерта. Нека сме реалисти и подпишем за 23-ти януари. 

Имаме Конър Макгрегър срещу Дъстин Поарие. Трябва им подглавна среща. Защо да не е Фъргюсън срещу Чандлър ? От UFC не ми предлагаха битка за декември, защото знаеха, че съм зает за октомври. 

Влязох в категорията за UFC 254 и сега искам 4 седмици почивка. Ако Фъргюсън мисли, че все още го може, то тогава нека се бием през януари. 

Кой ще победи в битка между Фъргюсън и Чандлър ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес