Зареждане

Майкъл Чандлър: Готов съм за насилие срещу Гейджи

Майкъл Чандлър: Готов съм за насилие срещу Гейджи
Публикувано на: Септември 14, 2021 в 05:00 ч
Бившият шампион на Bellator Майкъл Чандлър e готов за насилие и кръв в битката с Джъстин Гейджи. Двамата ще се бият в лека категория на UFC 268, което ще се проведе на 6-ти ноември в Ню Йорк.

Имаше спекулации, че UFC ще преместят събитието, защото властите в Ню Йорк изискват ваксини за тези, които пръстстват на събития на закрито. Чандлър беше категоричен, че няма да се ваксинира и заплаши, че ще се оттегли от боя.

За негов късмет ваксината отпадна като задължение за бойците, но не и за феновете. Така събитието остава в Ню Йорк и той ще се опита да се върне към победите под банера на UFC.

Чандлър успя да нокаутира Дан Хукър през януари, но през май падна в бой за титлата от Чарлз Оливейра. Сега той е готов отново да поеме на поход към титлата и каза следното преди UFC 268:

Аз съм ММА боец и нямам интерес да се бия в бокса. Работя от толкова много години, за да давам фойерверки на феновете. 

За тази цел не съм имал по-добър боец от Гейджи, откакто се бих с Еди Алварес. Минаха години от тази битка с Алварес. Развълнувам съм за тази битка. 

Мисля, че Джъстин Гейджи е уверен професионалист, който дава вълнуващи битки. Ще влезем с него в клетката и ще видим кой първи ще направи крачка назад. Ще има сбиване и взрив. 

Ще движа напред и ще бъда в лицето му. Ще взема центъра на клетката. Готов съм за насилие и кръвопролитие. Готов съм за екшън, който да дам на феновете. Ще дадем феноменално шоу. 

Кой ще спечели битката ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес