Зареждане

Майкъл Чандлър емоционален след оттеглянето на Конър Макгрегър от UFC 303

Майкъл Чандлър емоционален след оттеглянето на Конър Макгрегър от UFC 303
Публикувано на: Юни 18, 2024 в 07:29 ч
Майкъл Чандлър проговори обширно за първи път, след като основното му събитие на UFC 303 срещу Конър Макгрегър беше отменено през изминалата седмица.

 В края наминалата седмица главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт излезе в социалните мрежи, за да обяви най-накрая, че слуховете относно завръщането на Конър Макгрегърв биткатасрещу Майкъл Чандлър на29 юни на UFC 303 са верни и че ирландецът е с контузия.

Слуховете се появиха няколко седмици по-рано, когато промоутърът отмени пресконференцията си, която трябваше да се проведе в 3Arena в Дъблин, Ирландия.

Майкъл Чандлър публикува емоционална реакция

'Железният' Майкъл Чандлър седеше настрана в продължение на две години в очакване да се състои мачът му с Макгрегър, след като двамата тренираха един срещу друг в сезон 31 на The Ultimate Fighter.

'The Notorious' публикува собствено изявление малко след като Уайт обяви оттеглянето му, заявявайки, че е получил контузия преди насрочената пресконференция и че лечението му ще отнеме повече време, отколкото може да си позволи.

 

Няколко дни след колосалната новина Чандлър предостави реакцията си на това, че е разбрал, че ще трябва да чака още по-дълго, за да се бие с 35-годишния ирландец.

"Понеделник сутрин е, на пътеката съм, мислейки за това, което се случи през последните няколко дни", каза Чандлър във видео в своя Instagram.

"Издърпаха килимчето изпод мен в последния възможен момент. Тъкмо бях приключил с последната си спаринг сесия в четвъртък сутринта. 

 "Бях чул слухове че Макгрегър е аут от понеделник, но наистина ми се обадиха около час след приключването на последната ми спаринг сесия", добави Чандлър.

38-годишният боец твърди, че се е чувствал най-щастлив, здрав и подготвен, тръгвайки към UFC 303.

"Най-щастливият, най-здравият и най-трудният за убиване, най-опасният човек, който някога съм бил в целия си живот в този момент, до 30 минути по-късно, когато получих телефонно обаждане, че всичко това е за нищо. Това ли беше?" Чандлър се пита.

Чандлър не търси съчувствие след отмяната на битката

Контузията на бившия световен шампион в две категории не се смята за сериозна и той вероятно ще бъде извън тренировките само няколко месеца.

Въпреки това се съобщава, че UFC не смята да направи мач между Макгрегър и Чандлър за UFC 306 в "The Sphere", нещо, за което феновете призоваваха, и вместо това вероятно ще трябва да добави друго PPV събитие в графика.

Чандлър не иска да приема друг бой и ще остане "вярващ в каузата".


"Понякога в живота най-доброто нещо, което можеш да бъдеш, е просто да си вярваш в каузата, послушен в тренировката, отдаден на процеса и резултатът ще се погрижи сам за себе си, независимо дали резултатът е разочарование или забавяне.

"И какво да правя сега? Малко несигурност в живота ми, кога ще се случи този бой, за коя дата ще бъде пренасрочен? Никакви гаранции, но аз процъфтявам в липсата на гаранции, просто едно момче от Хай Ридж, Мисури", добави Чандлър.

Въпреки че ситуацията е изключително неприятна, боецът  не търси съчувствие от феновете и се опитва да запази добро настроение.

"Не смейте да ме пренебрегвате, като ме съжалявате, не смейте да ме пренебрегвате, като ми съчувствате по какъвто и да е начин, бъдете окуражени от моята ситуация, бъдете окуражени от непоколебимостта и непоклатимостта ми да закачам мечтите си за падаща звезда и да продължавам да се движа напред.

"Окуражен съм от това изпитание, а това изпитание още не е приключило и това изпитание ще се превърне в част от моето наследство", завършва Чандлър.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес