Зареждане

Майкъл Чандлър: Бен Аскрен ще нокаутира Джейк Пол

Майкъл Чандлър: Бен Аскрен ще нокаутира Джейк Пол
Публикувано на: Януари 31, 2021 в 04:00 ч
Бившият шампион на Bellator в лека категория Майкъл Чандлър вярва в Бен Аскрен. Двамата са близки приятели и Аскрен също е бил шампион в Bellator. През април ще видим завръщането на "Funky"в бойните спортове.

Вижте още - Масвидал учи Джейк Пол как да нокаутира Аскрен за 4 секунди

Той ще се качи на ринга, за да дебютира в бокса срещу звездата от YouTube Джейк Пол. Двамата ще се боксират 8 рунда по 3 минути. Пол отиде във Флорида, за да тренира с Хорхе Масвидал, който преди няколко години нокаутира Аскрен за 5 секунди.

Вижте още - Бен Аскрен: Носи се като пеперуда, жили като пчела

Бен не се слави с добър бокс, но Чандлър вярва, че той ще успее да затрудни Джейк Пол. В интервю за “The Jim Rome Show” Чандлър сподели, че Бен ще успее да нокаутира младата звезда в късните рундове:

Бен Аскрен е един от най-забележителните хора на планетата. Той е една от причините да вляза в ММА. Бен е голям състезател. Вие познавате Аскрен и това не трябва да ви изненадва. Той е дивак, който прави неговите си неща. Джейк Пол не е някакъв страхотен боксьор. Бен също не е толкова добър в бокса. 

Играта в стойка е най-слабото му място. Мисля, че Аскрен ще успее да вкара удари на Пол. Ще видим клинч и мръсен бокс. Ще оказва напрежение и ще измори Пол. Бен може и да не е добър в бокса, но умее да залъгва своя опонент и да го манипулира. Ще бъде интерсно да гледаме мръсен бокс, клинч и издръжливостта на Аскрен. 

Да, той беше нокаутиран от Масвидал, но с това коляно Хорхе щеше да нокаутира и Кинг Конг. Аскрен има феноменална брадичка и ще пресира Пол всичките 8 рунда. Мисля, че Бен ще нокаутира Пол в късните рундове. Помнете това, което ви казвам.

Какво ще стане в тази битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес