Зареждане

Майкъл Биспинг: Андерсон Силва е модерен Брус Лий

Майкъл Биспинг: Андерсон Силва е модерен Брус Лий
Публикувано на: Септември 14, 2021 в 17:00 ч
Майкъл Биспинг има високо мнение за легендата Андерсон Силва. Миналия уикенд "The Spider" се представи много силно в бокса и успя да нокаутира легендата Тито Ортис за 81 секунди. Битката им беше подглавна за галавечерта на Triller във Флорида.

За съжаление след битката стана ясно, че тя е била показно и няма да влезе в професионалната статистика на Силва. Андерсон беше освободен от UFC и Дейна Уайт го призова да спре с битките.

Бразилската легенда не го послуша и се завърна в бокса, където записа победа над Хулио Чавес през юни. Сега Силва записва нов успех и показа, че има какво още да даде на спорта.

В ММА Силва е в серия от 3 поредни загуби и печели само 1 от последните си 9 битки. В края на февруари 2016 година той загуби от Майкъл Биспинг с решение. Биспинг реши да се изкаже по адрес на Силва и го определи като един модерен Брус Лий.

Ето какво още каза Майкъл Биспинг по адрес на Силва:

Андерсон Силва е един от най-великите бойци, които човешката раса някога е виждала. Той е един модерен Брус Лий. Силва е един от най-добрите в историята и това е факт. 

Тито Ортис каза, че ще се качи на ринга и ще пробие дупка в главата на Силва. Това не е начина по който да се биеш със Силва. Няма как да влизаш така в бой с Андерсон и да си агресивен. 

Тайминга на Силва е безупречен. Неговите рефлекси са като тези на котка. Разнообразието от атаки, които има Андерсън Силва е поразително. Ортис трябваше да знае, че срещу Силва трябва да се биеш със стратегия. 

"The Spider" определено е сред най-великите в историята на бойните спортове.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес