Зареждане

Майк Уинкълджон: Холи Хоум иска битка с Аспен Лад в началото на 2020 година

Майк Уинкълджон: Холи Хоум иска битка с Аспен Лад в началото на 2020 година
Публикувано на: Декември 1, 2019 в 00:00 ч
Холи Хоум не успя да си върне титлата в категория петел, след като загуби с тежък нокаут от Аманда Нунес в средата на годината. Холм загуби с ритник в главата, което е нейната запазена марка и Дейна Уайт пожела тя да се оттегли от боевете. 38-годишната състезателка печели само 2 от последните си 7 битки и е с рекорд 12-5 в ММА.

Тя не се съобрази с исканията на Уайт и през октомври прие битка с Ракел Пенингтън, но за съжаление получи контузия и трябваше да се оттегли. Майк Уинкълджон, който е треньор в JacksonWink сподели, че бившата шампионка е решена да продължи кариерата си и иска да се завърне в началото на годината, за да се бие с Аспен Лад.

Двете трябваше да се бият през март тази година, но битката им пропадна и сега Холи иска нов шанс за среща с Лад, която преди няколко месеца загуби непобедената си статистика


Холи ще се завърне в началото на следващата година. Тя разкъса мускул по време на тренировка и това е една от тези контузии, след които ти трябва време, за да се възстановиш. Скоро ще я видим пак в клетката. Битка срещу Аспен Лад би била страхотна. 

Надяваме се, че ще споделим клетката с тази млада дама, която каза някои неща, след като Холи получи шанс за титлата. Не знам дали Ракел все още иска да се бие. Хората говорят, че Холм има загуби, но тя се е била в няколко категории срещи всякакви опоненти.

 Кой друг в UFC го е правил ? Хората не разбират, че тя имаше само няколко битки, след които получи шанс за титлата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес