Зареждане

Майк Пери: Ще удавя моя опонент в собствената ми кръв

Майк Пери: Ще удавя моя опонент в собствената ми кръв
Публикувано на: Декември 13, 2019 в 00:00 ч
Майк Пери е готов за нова кървава война в клетката. Той ще се бие срещу Джоф Нийл този уикенд на UFC 245 във Вегас и очаква отново да влезе в болницата. Битката ще бъде трета за него тази година и той ще търси нова победа. Пери дава всичко от себе си в последните си срещи, но въпреки това печели само 2 от последните си 6 битки в UFC.

Maйк се завръща след бруталната война, която си спретнаха в Висенте Люке през август, в която Пери си тръгна със загуба и брутално счупен нос. Сега той е готов да изпрати годината с нова война, от която очаква да влезе в болницата и се надява, че поне ще бъде победител:


Има много добри битки в тази карта. Вече казах, че искам да открадна шоуто и трябва да дам всичко от себе си, за да го направя. Трябва да се бия и това е всичко. Трябва да оказвам натиск и ако ме ударят, то тогава ще ме ударят. Ако се наложи да кървя, то тогава ще кървя. Ще го удавя в моята кръв. 

Ще направя положението толкова гадно, че на другия да не му се иска повече  да се бием. Моите опоненти не искат да кървя върху тях. Очаквам болницата след тази битка. Партито след битката ще бъде в болницата. Ако ще ходя в болницата, то тогава нека поне съм победител в срещата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес