Зареждане

Майк Пери се готвил психически с Наруто и Аватар

Майк Пери се готвил психически с Наруто и Аватар
Публикувано на: Юни 27, 2020 в 09:41 ч
Майк Пери излиза срещу Мики Гал след броени часове във Вегас. Двамата ще се бият в подглавната битка на UFC on ESPN 12, а Пери няма да има треньори в своя ъгъл. Там ще бъде единствено неговата нова приятелка, която няма никакъв опит в бойните спортове. Пери няма да получава съвети по време на боя, но това не е проблем за него, защото той вярва, че не му трябват такива.

Пери е с рекорд (13-6 MMA, 6-6 UFC) и се намира в серия от 2 поредни загуби. Майк печели само 2 от последните си 7 битки и в последните си 3 срещи пое доста щети. В своята последна битка Майк за първи път загуби с нокаут, след като Джоф Нийл го нокаутира за минута и 30 секунди през декември. Сега Пери се подготвил психически с епизоди на Наруто и Аватар и ще нокаутира Гал:


Tози тренировъчен лагер не беше по-различен от другите. Тренирах, спазват диета, пих много вода. Ще вляза в клетката и ще го направя по моя си начин. Бях в Тексас и се готвих за боя. Пътувах и до Флорида. Гледах много епизоди на Наруто и трите сезона на Аватар. Това беше добро за психическа подготовка. 

Хранихме се със здравословна храна и много големи пържоли. Сигурен съм, че Гал е тренирал здраво. Ще ни платят. Този уикенд ще му счупя челюстта. Ще го нокаутирам. Този уикенд ще нокаутирам Мики Гал.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес