Зареждане

Майк Пери иска да тренира с Ромеро и да се бие с Тил

Майк Пери иска да тренира с Ромеро и да се бие с Тил
Публикувано на: Юни 29, 2020 в 00:00 ч
Майк Пери успя да прекъсне серията си от две поредни загуби с победа над Мики Гал. 28-годишния американец успя да доминира над Гал, както в стойка, така и на земята. Пери нямаше треньори в своя ъгъл, а там беше само неговата нова приятелка. Пери печели 3 от последните си 8 битки и сега е решил да се качи в средна категория, за да си отмъсти на Дарън Тил. В последните няколко седмици Тил не спира да се подиграва на Пери и дори създаде сайт, в който прави мемета, за да унижава Пери.

Вижте още - Пери обеща да пребие Тил на улицата и после да го 'лежи'​​​

Името на въпросния сайт е "Майк Пери е неудачник" и в него изобилстват материали, които ще ви разсмеят. Това определено не се хареса на "Platinum" и преди няколко дни той се закани, че ще убие Тил, а след това ще го лежи. Сега след победата си Пери иска да тренира с Йоел Ромеро, а след това ще търси възмездие:

Искам да работя с Йоел Ромеро. Искам да почувствам какво е в средна категория. Искам да се науча как да се бия с един от най-добрите бойци в категорията, за да мога да се бия с този англичанин в средна категория. Знаете за кого говоря. 

Искам да се бия с това момче, което не заслужава да му споменавам името. Той е проклетник. Ако се видим на живо, то тогава ще се сбием. Ще му бъркам с пръст в окото и ще го бия. Полусредна категория е добре за мен, но искам да се бия с това момче.  





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес