Зареждане

Max Holloway влезе в болница, отпада защитата срещу Brian Ortega

Max Holloway влезе в болница, отпада защитата срещу Brian Ortega
Публикувано на: Юли 5, 2018 в 09:11 ч

UFC шампионът в категория перо, Max Holloway беше оттеглен от срещата си на UFC 226, в която трябваше да защитава титлата си срещу Brian Ortega.

'Blessed' е бил хоспитализиран със симптоми, напомнящи на сътресение, и е бил изписан на следващия ден. Състоянието на хаваецът обаче не се е подобрило с времето и той отново влязъл в болницата.

Мениджърът Brian Butler-Au коментира:

"Отборът на Max и от UFC забелязаха нещо различно в Max. Всичко започна да става очевидно на интервютата и на публичните изяви от последните дни."

"Max с отбора си се бореха да задържат срещата. Той беше по-добре на следващия ден, но още имаше симптоми. След откритите тренировки той просто се срина и едвам го събудиха - когато успяха, погледът му беше мътен и не можеше да говори."

За момента няма коментар относно бъдещето на Ortega. Това е вторият път за тази година, в който Holloway бива изтеглян от среща и е много възможно от организацията да дадат на някой временна титла идния уикенд или в близкото бъдеще.

Няма спор, че не е лесно намирането на достоен опонент за такъв кратък срок, но да се надяваме, че във Вегас все ще има някой желаещ да се включи по заместване и да спаси положението.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес