Зареждане

Matt Serra влезе в залата на славата на UFC

Matt Serra влезе в залата на славата на UFC
Публикувано на: Април 22, 2018 в 19:18 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Бившият шампион в полусредна категория Matt Serra е следващия боец, който намира място в залата на славата на UFC. От организацията обявиха новината по време на събитието в Atlantic City. Serra (11-7 MMA, 7-7 UFC) ще бъде официално представен през юли:


 
Matt Serra е един от най-неоценените бойци в историята и това, което постигна в The Ultimate Fighter и след това с най-голямата изненада срещу Georges St-Pierre ставайки шампион е нещо легендарно. Той е истински боец и нямаме търпение да отпразнуваме кариерата му на приема през юли , сподели Dana White.
 
Това е голяма чест за мен, защото започнах кариерата си през 1999 и тогава ММА беше почти непрактикуван в САЩ. Започнах да се бия, защото обичах спорта и това ме издигна до големи висоти. Все още обичам този спорт и това е голямо уважение и чест за мен, сподели щастливия Serra.

Той ще се присъедини към Kazushi Sakuraba, Maurice Smith, Don Frye, Antonio Rodrigo Nogueira, Bas Rutten, Pat Miletich, Tito Ortiz, Matt Hughes, Chuck Liddell, Mark Coleman, Randy Couture, Dan Severn, Ken Shamrock, и Royce Gracie

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес