Зареждане

Мат Браун: Постигнатото от Джоунс няма да бъде опетнено, ако не се бие с Аспинал

Мат Браун: Постигнатото от Джоунс няма да бъде опетнено, ако не се бие с Аспинал
Публикувано на: Септември 5, 2024 в 00:00 ч
Мат Браун отхвърля идеята, че наследството на Джон Джоунс ще бъде накърнено, ако той никога не се бие с Том Аспинал.

Много се говори за упорството на UFC да осъществи плановете си за мач на Джоунс срещу Стипе Миочич за титлата в тежка категория на UFC. Двамата трябваше да се сблъскат още през ноември 2023 г., но "Bones" получи контузия и беше принуден да се откаже от битката.

Аспинал се намеси, за да победи Сергей Павлович и да стане временен шампион на UFC в тежка категория. Той дори има успешна защита на титлата, докато Джоунс не е успявал да влезе в октагона от март 2023 г.

Въпреки че мнозина призовават Джоунс да се бие с Аспинал, "Immortal" не смята, че това е необходимо за наследството на "Bones".
 

Наследството на Джон Джоунс ще остане непокътнато, със или без Том Аспинал

Мат Браун заяви, че независимо дали Джон Джоунс ще се бие с Том Аспинал, наследството му няма да бъде накърнено.

"Факт е, че ще бъде забравен", каза Браун. "Без значение какво ще направи Том. Ако Джон се пенсионира, след като победи Стипе, ние сме в епохата на това, че новината е новина за един ден. Може би за ден-два в Reddit ще има хора, които ще казват, че Джон се е уплашил от Том или каквото и да е друго.

"До следващата седмица или колкото време е нужно... той все още ще бъде най-великият в историята. Никой няма да каже: "О, Джон не е най-великият в историята, защото не се е бил с Том Аспинал". Не мисля, че някой ще каже това. Просто ще говорят малко глупости в продължение на няколко дни и това ще бъде напълно забравено. Точно както Джордж Сент Пиер."

Към момента Джоунс срещу Миочич все още няма нова дата. Въпреки че според слуховете битката се планира за ноември, UFC все още не е потвърдила.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес