Зареждане

Масвидал вероятно ще се пенсионира, ако този уикенд загуби

Масвидал вероятно ще се пенсионира, ако този уикенд загуби
Публикувано на: Април 4, 2023 в 16:00 ч
Боецът на UFC в полусредна категория Хорхе Масвидал заяви, че ако загуби предстоящата си битка срещу Гилбърт Бърнс, ще се пенсионира. Въпреки това, ако спечели, това ще му предостави още една чудесна възможност да стане шампион.

В момента Масвидал е в решаващ момент от кариерата си в смесените бойни изкуства, след като загуби последните си три битки. Сега той ще се изправи срещу Бърнс, който също има претенции към титлата в категорията.

Битката им ще бъде подглавна за UFC 287, което ще се проведе този уикенд в Маями. Бърнс вярва, че е в разцвета на силите си и е завършен боец, но въпреки това Масвидал е оптимист за шансовете си.

„Това може да е последната ми битка. Ако загубя, то тогава се оттеглям от спорта. Но победа над Бърнс означава, че нещата се насочват в правилната посока.

Ако направя всичко както трябва, тогава ще се справя с всичко. Мисля, че в момента съм в най-добрата си форма. 

Опрял съм гръб до стената, но трябва да започна своето възкресение тук, в Маями, окръг Дейд. Това е градът, който ме роди, създаде и оформи, така че съм повече от развълнуван. 

8 април, давам всичко от себе си и печеля. Продължаваме да хвърляме този зар, докато не получим онзи колан, по дяволите. Да го направим.", сподели Масвидал пред UFC.

Каква е вашата прогноза за тази битка ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес