Зареждане

Масвидал предупреди Адесаня да внимава със силата на Ромеро

Масвидал предупреди Адесаня да внимава със силата на Ромеро
Публикувано на: Януари 31, 2020 в 09:25 ч
Хорхе Масвидал познава добре своя приятел Йоел Ромеро и вярва, че той най-накрая ще спечели титлата в средна категория. Ромеро получи пореден шанс за златото и ще се бие с Израел Адесаня през март на UFC 248 във Вегас. Това вероятно ще бъде последен шанс за титлата на Ромеро, който вече не е първа младост и няма много оставащо време в ММА.

До срещата между Адесаня и Ромеро остават два месеца, но Йоел вече е готов за битката, споделя Масвидал. "Gamebred" знае, че Адесаня е опасен опонент, но Ромеро не отстъпва и Хорхе предвижда победа за своя човек с нокаут. Ето какво сподели най-лошото копеле в ММА за предстоящата битка между Ромеро и Израел:


Ромеро е готов за битката. Това е добър лагер за него. Йоел е готов психически и още преди да се разбере за битката с Адесаня, Ромеро тренираше. Той не е доволен от последната си битка, защото и аз мисля, че я спечели. Понякога той си взима няколко дни почивка след битката и се връща в залата по-гладен от всякога. 

Ще видите едно по-добро кардио от него, защото той тренира дълго време. Той е гладен за победа. Харесва ми това, което виждам от него. Адесаня е много добър боец, но не мисля, че е срещал друг като Ромеро. Когато Йоел е в добра форма, то тогава той е една от най-големите заплахи. 

Той може да те събори на земята от всеки ъгъл. Има много сила в ударите, забравете за коленете и лактите, защото ако ви уцели с тях, то тогава ще отидете на едно лошо място за дълго време. Може да се събудите в болнично легло. Вече сме го виждали. 

Йоел е един от тези, които могат да приключат битката във всеки момент. Няма много други като него. Мисля, че ни чака страхотна битка. Мой фаворит в срещата е Ромеро. Адесаня от своя страна е един от най-добрите, които съм виждал в категорията. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес