Зареждане

Масвидал: Показах на Ковингтън, че улицата не е като клетката

Масвидал: Показах на Ковингтън, че улицата не е като клетката
Публикувано на: Март 26, 2024 в 10:00 ч
Въпреки че Хорхе Масвидал рискува да си създаде проблеми с властите, това не му пречи да си отвори устата и евентуално да заплаши с нов удар.

Хорхе Масвидал фокусира мислите си върху събитието от края на март 2022 г., когато той и група приятели проследиха и след това нападнаха Колби Ковингтън пред ресторант Papi Steak House в Маями. След тази атака Колби премина медицински преглед, който разкри мозъчно сътресение, придружено с насинено окото и избит преден зъб.

Хорхе премина през три процеса, които се проточиха много, по време на които той чакаше присъдата си. Миналия ноември обаче той се размина с най-лошото и сега отново може да отвори устата си. Масвидал призова UFC да сложат граница на траш толка, защото в бъдеще пак може да се случи уличен бой между бойци:

„От самото начало адвокатът ми каза, че ще ми се размине, защото не бих Колби толкова, колкото той заслужаваше. Най-големият глупак е самият той, защото сега той играе на криеница и прави всичко, за да ме избегне. Всички хора по света имат право на избор. Направих избор, който не може да бъде върнат, но в същото време няма да го оставя да мине просто така.

Само от UFC зависи дали ще сложат граница на това, защото ако не го направят, след време ще се повтори. Ще се намери друг смелчага, който ще си отвори устата си за нечие семейство. Тук виждате разликата между уличен бой и бой в клетка. Не можете да се криете зад рефера на улицата, да се оплаквате от правилата и да се надявате да успеете, без да нанесете някой непозволен удар. 

Това е мястото, където твоите истински качества влизат в игра. Не мога да навлизам в много подробности, иначе отново ще имам проблеми. Само ще ви кажа, че смятам въпроса за приключен, докато Колби не си отвори отново устата. Ако го направи, тогава рискува да се видим още веднъж. Гарантирам ви.“, каза Хорхе в интервю за ESPN Deportes.

Масвидал и Ковингтън се биха в UFC преди 2 години. Колби го победи с решение. Хорхе се оттегли от ММА през април 2023 година, след като загуби от Гилбърт Бърнс. Сега "Gamebred" се готви за боксов мач с Нейт Диас през лятото.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес