Зареждане

Масвидал: Най-добрият боец в средната категория не е в UFC

Масвидал: Най-добрият боец в средната категория не е в UFC
Публикувано на: Март 29, 2023 в 00:00 ч
Звездата на UFC Хорхе Масвидал заяви, че най-добрия боец в средна категория на планетата боец се състезава извън организацията.

През цялата си кариера в смесените бойни изкуства Хорхе Масвидал се е състезавал срещу някои от най-добрите бойци в света. В допълнение към това той е тренирал и заедно с абсолютни убийци.

Тренировките му в American Top Team му позволи да се изправи срещу някои истински суперзвезди. Това не важи само за полусредна категория, но и за по-горната, а понякога и за по-долната.

С наближаването на UFC 287 се говори много за това кой е най-добрият състезател в средна категория в света. Някои смятат, че това е Алекс Перейра, а други смятат, че Израел Адесаня все още е най-добрият, въпреки че не е шампион.

В очите на "Gamebred" обаче Джони Еблен от Bellator е човекът, който стои сам на върха на планината.



"Най-добрият в средна категория в момента се казва Джони Еблен. Той е в Bellator. Този човек може да се бори, да удря, да рита, той е просто звяр. Аз и той открай време точим ножове. Има дни, в които той ме прегазва, има и такива, в които се справям много добре, държа се на мястото си и имаме страхотни спаринги."

Масвидал хвали Еблен

На 31-годишна възраст Джони Еблен в момента е с отличен рекорд 13-0 в ММА. Той е шампион на Bellator в средна категория, като победи Гегард Мусаси, за да спечели пояса.


Със сигурност е интригуващ боец и доказа колко е добър, като защити шампионската титла срещу Анатолий Токов. Сега мнозина се чудят дали в крайна сметка няма да се опита да премине в UFC.

Съгласни ли сте с изказването на Масвидал?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес