Зареждане

Масвидал иска да изхвърлят кучката Лий от UFC

Масвидал иска да изхвърлят кучката Лий от UFC
Публикувано на: Март 15, 2020 в 11:25 ч
Най-лошото копеле в ММА е бесен на Кевин Лий. Преди часове Лий премери сили с Чарлз Оливейра в Бразилия и загуби със събмишън, след като бразилеца му приложи гилотина, а Лий се предаде. Секудни, след като рефера спря срещата Кевин продължи да държи своя опонент и протестира, че не се е предал. Повторенията ясно показаха, че Лий се предава и неговите претенции бяха неоснователни.

Вижте още - Чарлз Оливейра гилотинира Кевин Лий 

Това негово действие не е останало незабелязано от неговите колеги бойци и Хорхе Масвидал критикува жестоко Кевин. "Gamebred" смята, че постъпките на Лий са курвенски и призова да го разкарат от UFC. Ето какво написа Масвидал в социалните мрежи след битката в Бразилия:


Масвидал: Първи курвенски номер: провали се на кантара. Втори курвенски номер: Предаде се, а след това опита да продължиш битката. Това е неуважение към спорта и най-долното нещо, което може да направиш. Трябва да те махнат от UFC заради тези курвенски номера. Предаваш се и опитваш да продължиш? Tова е най-долното нещо, което може да направиш, кучко.

Лий печели само 1 от последните си 4 битки в UFC и трябва да се стегне, защото иначе наистина ще го разкарат.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес