Зареждане

Масвидал и Усман се съгласиха да оглавят TUF през лятото

Масвидал и Усман се съгласиха да оглавят TUF през лятото
Публикувано на: Февруари 19, 2021 в 05:00 ч
Хорхе Масвидал и Камару Усман са дали устно съгласие да бъдат треньори в The Ultimate Fighter през лятото. Двамата ще се срещнат за втори път в рамките на една година. Масвидал е уверен, че ще вземе титлата и главата на Усман, който от своя страна се закани, че ще го вкара в ковчег.

В първата им битка Усман успя да доминира, но Масвидал му счупи носа. Хорхе прие боя с 6 дни предизвестие и загуби с решение. Двамата обаче не бяха доволни от развоя на нещата в първата битка и в последните няколко дни не спряха да се хапят.

Брет Окамото сподели, че на срещата между Усман и Дейна Уайт е била обсъждана втората битка с Хорхе Масвидал. Камару е изявил желание за реванш, а Уайт се е съгласил да му даде това, което желае. Масвидал също е дал съгласие и сега се очаква битката им да бъде обявена официално.

Масвидал е с рекорд 35-14 в ММА и загубата от Усман му спря серия от 3 поредни победи с нокаут. Хорхе успя да спечели титла, която го направи най-лошото копеле в UFC след победата над Нейт Диас. Той приключвая 18 от битките си и само 3 пъти губи с приключване.

Усман от своя страна е с рекорд 18-1 в ММА и се намира в серия от 17 поредни победи. Преди няколко дни той защити титлата си с нокаут над Гилбърт Бърнс. Камару приключва 9 от срещите си и не е губил с нокаут в ММА.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес