Зареждане

Марвин Ветори се справи с Джак Хермансон след 25 минути здрав бой

Марвин Ветори се справи с Джак Хермансон след 25 минути здрав бой
Публикувано на: Декември 6, 2020 в 07:33 ч
Бойците на UFC в средна категория Марвин Ветори и Джак Хермансон оглавиха UFC on ESPN 19, което се проведе преди малко в Лас Вегас. Двамата си спретнаха много здрав сблъсък, който продължи всичките 25 минути. Ветори прие битката с кратко предизвестие и се възползва максимално от този шанс. В първия рунд Ветори беше близо до приключване на битката, след като прати Хермансон в нокдаун.

За съжаление Марвин не успя да натисне с граунд енд паунд, а вместо това потърси събмишън с гилотина, но не успя. Във втория рунд Джак опита да се върне в битката и пренасяше боя на земя, но Ветори беше на високо ниво и не падна в неговите капани. В третия рунд Хермансон вдигна оборотите и вкара повече удари от своя съпериник, но не го застраши с нищо. В последните два рунда видяхме здрави размени на удари, в които двамата дадоха всичко от себе си.

Ветори отбеляза повече удари в тази битка и съдиите му дадоха единодушна победа с решение - (49-46, 49-46, 49-45). Това определено е най-голямата победа в кариерата на опасния италианец, който навлезе в серия от 4 поредни победи. Почти сигурно битката ще бъде избрана за бой на вечерта и двамата ще получат по 50 000 бонус.

Ветори беше извън топ 10, но победата над Хермансон ще го вкара в топ 5 на средна категория и ще го приближи до титлата. В тази битка беше счупен рекорда за най-много отбелязани удари в историята на средна категория. В интервюто след битката Ветори предизвика Пауло Коста.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес