Зареждане

Марвин Ветори към Дарън Тил: Да ми ядеш к*ра

Марвин Ветори към Дарън Тил: Да ми ядеш к*ра
Публикувано на: Април 14, 2021 в 07:16 ч
Можем да сме сигурни, че между Марвин Ветори и Дарън Тил не се таят никакви добри чувства. Особено след като битката им пропадна, враждата продължи да нараства.

Ветори трябваше да се бие с Тил през изминалия уикенд, но англичанинът счупи ключицата си по време на тренировки и бе принуден да се оттегли, а на негово място излезе Кевин Холанд.

Преди двубоя Марвин обвини Дарън, че е излъгал за травмата си, което провокира доста агресивен отговор от страна на Тил, който го нарече "ходещ боксов чувал", "негодник" и "лъжливо копеле".

Марвин не остана длъжен и отвърна на англичанина.

"Този тип наговори толкова глупости напоследък, че определено искам да го пребия, но той си приказва от канапето. Прилича ми на един от онези ММА фенове, които говорят глупости в социалните мрежи. Представям си го така - яде чипс, пие безалкохолно и пише глупости в социалните мрежи," каза Ветори.

"Да го д*хаш, п*тко, ти се покри. Да ми ядеш к*ра от канапето ти и излизай за битка, когато трябва, малка п*тко. Това е. Това мисля за него.

Честно казано трябва да си мълчиш, след като си на дивана, не можеш дори да тренираш, дори не си в залата, за да се готвиш за двубой.

Добре, извън играта си. Мълчи тогава. Какви ги дрънкаш? Още не си се оправил от травмата, а вече редиш закани. Ако наистина си контузен, просто млъкни за малко."

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес