Зареждане

Марвин Ветори: Израел Адесаня не беше по-добър

Марвин Ветори: Израел Адесаня не беше по-добър
Публикувано на: Октомври 17, 2021 в 02:00 ч
Марвин Ветори твърди, че Израел Адесаня не бил по-добър в битката им. 28-годишния боец от Италия не успя да победи Адесаня във втората им битка. Двамата се биха през юни за втори път и Ветори отново загуби с решение.

Марвин не показа с нищо, че заслужава да грабне победата и да стане шампион. Адесаня го доминираше и го победи след 25 минути игра. Ветори се раздели със серия от 5 поредни победи и в следващите години трудно ще стигне до нов шанс за титлата.

Той губи от Адесаня два пъти в последните си 9 битки. Първата им среща през 2018 година беше оспорвана и тогава Израел победи с раздвоено решение. На 23-ти този месец Ветори влиза в клетката срещу друг бивш претендент в лицето на Пауло Коста.

В една от последните си изяви за медиите Ветори реши да коментира срещата с Адесаня и сподели следното:

Израел Адесаня беше умен и се би доста умно. Той не беше по-добър. Като цяло изобщо не беше по-добър. Той нямаше повече умения и кардио. Адесаня беше умен и не искаше да влиза в размени с мен. 

Аз направих грешка, защото срещата беше пред фенове за първи път от доста време. Той използва това в своя полза. Аз не го използвах и позволих това да е срещу мен. Адесаня знаеше, че е шампион. 

Той беше добър в това да играе с тълпата. Израел виждаше нещата отстрани. През повечето време да играеш с тълпата е добро нещо. Особено, когато се биете за титла. 

Ще успее ли Ветори да бие Коста ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес