Зареждане

Martyn Ford: Вярвам, че мога да помогна за развитието на ММА

Martyn Ford: Вярвам, че мога да помогна за развитието на ММА
Публикувано на: Ноември 30, 2018 в 00:01 ч
Много от феновете на ММА си нямаха и на представя кой е Martyn Ford, когато преди няколко месеца той влезе в клетката на KSW и обяви, че е подписал с организацията. Ford е висок 2.04 см и тежи почти 150кг, като негов прякорд е "Кошмара". Негова страст са бодибилдинга и актьорството. Изключително известен е във фитнес средите и има почти милион и половина последователи в Instagram. На големия екран участва в Boyka: Undisputed IV, заедно с Юлиян Вергов и Теодора Духовникова, с Пиърс Броснан в екшъна Final Score, сниман на вече сринатия стадион на Уест Хем – „Ъптън парк“, и в още няколко продукции. През последните две години тренира сериозни и се готви за дебюта си в KSW:



Не влизам в ММА с мислъта, че мога да стигна до битка за титлата. Не живея в страната на чудесата. Разбирам формата на KSW и това, че дават шанс на различни знаменитости да се пробват в ММА. Когато ми предложиха да подпиша с тях се съласих, защото почувствах, че мога да помогна за развитието на спорта. MMA не спира да се развива в последните няколко години и мисля, че мога да спечела още фенове на този спорт. Започнах да играя крикет на 12 години за Warwickshire и прекарах при тях шест или седем години.

Тогава ми казаха, че мога да стана професионален играч по крикет и това беше целта ми. Тогава обаче се контузих и започнах да размишлявам над нещата. Бях на 19 години и контузията беше голяма, а след нея загубих и моя дядо, което беше доста за младеж. Тогава тези неща почти успяха да ме сринат психически и да ме пречупят, но успях да се справя и мисля, че този тези неща ме научиха никога да не се предавам. Не ме интересуват 40-годишните, които ме критикуват в социалните мрежи, а повече се интересувам от младите.


Искам да им покажа, че те могат да постигнат всичко в живота, когато се отдадат изцяло на работа и вярват. Няма много хора, които да показват на младите, че със здрава работа можеш да промениш живота си и да успееш. През последните няколко години успях да си уредя живота и не правя това заради парите. Всичко това е заради страстта. Винаги съм искал да съм спортист и тази контузия провали всичко. Това беше като първата ми любов и ми беше отнета. Оттогава винаги съм търсил нещо с което да запълня тази празнина. Това не е нещо, което се случва често на бойци, които са на моите години и аз искам да се отдам напълно на това и да му се насладя.


Има големи момчета в тази категория, които тренират и се бият от години. Имам страхотен треньор, които много ми помага и съм много щастлив от това. KSW са много добри в това да превръщат спортисти от различни спортове в ММА бойци. Обикновения човек на 35 години, който мрази живота си, мрази работата и къщата в която живее. Искам да покажа на всички, че дори такъв човек, ако набележи цел и я следва, работи за нея - може да се измъкне от този живот, който живее. Знам, че може да ви звучи странно, но това е целта ми за този проект. Искам да дам надежда на хората, които са в криза на средната възраст. Ако мога да направя дебют в най-тежкия спорт в света, то вие можете да промените живота си.



Все още не е ясно кога ще дебютира Ford, но това със сигурност ще се случи следващата година. Наскоро се появи информация, че той ще се бие срещу Иранския хълк, Sajah Gharibi, но това все още не е потвърдено.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес