Зареждане

Martin Nguyen защити титлата с нокаут над Koyomi Matsushima

Martin Nguyen защити титлата с нокаут над Koyomi Matsushima
Публикувано на: Август 2, 2019 в 18:55 ч
Шампионът в категория перо на ONE, Martin Nguyen заложи титлата си срещу Koyomi Matsushima в главната битка на ONE Championship: DAWN OF HEROES, което се проведе преди малко в Манила. В началото на срещата Matsushima откри битката с ритник в главата, който не намери целта. Nguyen не бърза и играе търпеливо, а Matsushima му вкарва ритник в краката. Matsushima пренася битката на земя, но свирепи лакти от страна на шампиона го карат да се изправи и да продължат в стойка, където Koyomi му вкарва коляно.

Мощен ритник в тялото от страна на Nguyen, а Matsushima го хваща и отново го събаря, но не успява да го задържи. Двамата разменят ритници и опитват удари, които не намират целта. Във втория рунд Matsushima отново продължи с агресията, но беше видимо изморен, а Nguyen приключи с търпението и започна да вкарва тежките си удари на претендента.

На няколко пъти Nguyen разклати своя опонент в последните минути на втория рунд, което принуди Matsushima да търси събаряне, но това даде шанс на Nguyen да го натисне на земята и да му вкара здрав граунд енд паунд, което приключи срещата. Martin защити колана с нокаут във втория рунд и с тази победа навлиза в серия от 2 поредни победи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес