Зареждане

Марлон Вера обясни как може да заобикаляш USADA

Марлон Вера обясни как може да заобикаляш USADA
Публикувано на: Септември 23, 2023 в 14:00 ч
Боецът на UFC в категория петел Марлон Вера твърди, че е много лесно да заобикалиш правилата на USADA.

Вера вярва, че ако имаш добър лекар, то тогава с лекота може да взимаш стероиди, а USADA да не те хванат. Марлон е един от най-добрите в своята категория и сега очаква да получи шанс за титлата срещу Шон О'Мали.

Във видеоклип, публикуван в YouTube, Вера разговаря с Брадли Мартин и обсъжда колко лесно е да се заобиколят организации като USADA и WADA. Вера твърди, че никога няма да ползва забранени вещества, въпреки че знае как да не го хванат.

Ето какво сподели Марлон по темата:

„Когато хората мамят, те използват стероиди, за да станат по-бързи. Говоря за битките. Ако ги ползваш, за да си нацепен, тогава бъди. Но да се биеш, това е специфично.  

Мисля, че има много хора, които използват стероиди. Много е лесно да победиш допинг тестовете. Ти имаш нужда от около 20 хиляди долара. Обаждаш се на добър лекар и готово. 

Един добър лекар ще ви даде добри продукти. Той ще ви каже как да се пречистите. Организации като USADA идват само между 6 сутринта и 18 часа. 

Мога да правя това и в моята система няма да остане нищо. Предпочитам да умра, отколкото да измамя, брато.", сподели Вера.

30-годишният Вера е тестван за допинг 53 пъти по време на престоя си в UFC и всеки път е преминавал.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес