Зареждане

Марлон Мораес защити Доминик Круз

Марлон Мораес защити Доминик Круз
Публикувано на: Април 28, 2020 в 05:00 ч
Много бойци не са съгласни с това, че Доминик Круз получи шанс за титлата и ще се бие с Хенри Сехудо на UFC 249 следващия месец. Круз е едно от най-големите имена в категорията, но не се е бил от декември 2016 година. Тогава той загуби титлата си от Коди Гарбрандт и няколко пъти пропаднаха негови срещи, защото го тормозеха контузии. Сега изневиделица той извади късмет, защото Хосе Алдо отпадна от битката със Сехудо и веднага получава шанс за пояс.

 Сложната ситуация с коронавируса облагодетелства бившия шампион и това не се хареса на мнозина, но Марлон Мораес не е сред тях. Бившия претендент, който загуби от Сехудо смята, че Круз правилно е получил шанс и няма проблем с това. Ето какво още сподели Марлон за случващото се около титлата:


Не ме притеснява това, че Доминик Круз получи шанс за титлата, защото той има история в категорията. Доминик спечели колана и имаше толкова много проблеми с контузии. Аз съм му голям фен и виждам неговата страст към спорта, но той просто не може да се оправи. Той просто не може да остане здрав. 

Круз продължава да се наранява и когато чуеш нещо подобно, не можеш да се разсърдиш, нали ? Изобщо не съм ядосан, човече. Човекът заслужава да се бие. Той е един от най-добрите, които някога са стъпвали в този осмоъгълник в категорията. Чух, че Пьотр Ян не може да получи виза за битка. Има много трудни момчета в категорията. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес