Зареждане

Marlon Moraes иска нов договор и битка за титлата

Marlon Moraes иска нов договор и битка за титлата
Публикувано на: Февруари 4, 2019 в 00:00 ч
Бившия шампион на WSOF, Marlon Moraes се доказа като безспорен претендент за титлата в категория петел на UFC. Той успя да събмитне Raphael Assuncao на събитието в Бразилия и навлезе в серия от 4 поредни победи като последните 3 са с приключване в първия рунд и му носят по $50 000 бонуси. Moraes предизвика шампиона в категорията, но иска да получи и нов договор с организацията:



Най-напред искам нов договор. Искам нов договор и първата битка да бъде за титлата. Времето вече дойде и съм готов. Сега съм в най-добрата си форма и не мога да чакам повече. Сега е моето време да се бия за титлата и да стана шампион.

 В добри отношения сме с UFC и мисля, че ще се бия за титлата и ще я спечеля. Те се свързаха с мен когато бях шампион в WSOF и мисля, че сега времето дойде да получа нов договор и да се бия за титлата. Все още имам битки от стария договор, но искам нов, който да е по-добър. 







В момента ситуацията е малко заплетена в категорията, защото шампиона иска нов шанс срещу Henry Cejudо и не се знае какво ще решат от UFC, но няма съмнение в това, че той вече се доказа и си заслужи шанса. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес