Зареждане

Marlon Moraes: Готов съм за най-доброто от Jose Aldo и излизам за победа

Marlon Moraes: Готов съм за най-доброто от Jose Aldo и излизам за победа
Публикувано на: Ноември 5, 2019 в 10:17 ч
Бившият шампион Marlon Moraes се чувства уверен преди битката си със своя сънародник Jose Aldo. Двамата ще се бият в битка от категория петел на UFC 245, което ще се проведе през декември във Вегас. Moraes е фаворит в срещата, която ще бъде дебютна в категорията за бившият шампион Aldo.

Не е ясно как ще изглежда той след свалянето на килограмите, но Marlon няма да разчита на това и да го смята за предимство. "Magic" е готов да срещне най-силната версия на бившето величие в категория перо и излиза във Вегас, за да преследва победата:


Jose Aldo е различен боец, който е добър във всеки аспект. Той няма какво да доказва. В тази категория съм готов за всеки. Излизам за победа, без значение къде ще ме отведе срещата. Няма да бягам от нито една ситуация. Не гледам на Jose Aldo като на някой, който ще сваля килограми. 

Готвя се за Aldo, който винаги постигаше добри резултати. Готвя се за най-добрата версия, която сме виждали от него. Не вярвам, че той ще има проблеми на кантара. Мисля, че ще бъде здрав и добре подготвен. Ще бъдем равностойни и искам да се реванширам за последния си бой, да покажа на света, че съм тук, за да остана




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес