Зареждане

Марк Зукърбърг скъса ACL, докато се готви се ММА дебют

Марк Зукърбърг скъса ACL, докато се готви се ММА дебют
Публикувано на: Ноември 5, 2023 в 04:00 ч
Мераците на Марк Зукърбърг за битка в ММА претърпяха забавяне заради контузия.

Основателят и главен изпълнителен директор на Meta разкри, че е скъсал ACL, докато е участвал в спаринг. Той тренирал за дебют в ММА, който бил гласен за началото на 2024 година. Зукърбърг, който тренира жиу-джицу, е свързван с ММА и UFC от няколко месеца. Марк се състезава в турнири по жиу-джицу и дори нае UFC APEX през октомври 2022 г. за частно гледане на UFC Vegas 61.

Той също така е тренирал в миналото със звезди на UFC като шампиона в категория перо Александър Волкановски и бившия шампион в средна категория Израел Адесаня. По-рано тази година Марк и Илон Мъск се заканваха за битка в клетката, но това не се случи. Сега Зуки иска да се бие в ММА, но тази неочаквана контузия ще го забави.

"Скъсах ACL по време спаринг и току-що излязох от операция. Благодаря на лекарите и екипа, които се грижат за мен. Тренирах за ММА битка в началото на следващата година, но сега това малко се забави. 

Все още очаквам с нетърпение да го направя, след като се възстановя. Благодаря на всички за любовта и подкрепата.", пише Зукърбърг

Кой трябва да посрещне Зуки в ММА ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес