Зареждане

Марк Колман през сълзи: Аз съм най-щастливият човек на света

Марк Колман през сълзи: Аз съм най-щастливият човек на света
Публикувано на: Март 15, 2024 в 02:00 ч
Марк Колман е буден и диша сам, след като спаси родителите си от пожар в къщата по-рано тази седмица.

Колман беше хоспитализиран след пожара в къщата на родителите му рано сутринта във вторник. Пожарът унищожи дома му от детството във Фремонт, Охайо. 59-годишният бивш боец от щата Охайо и член на Залата на славата на UFC беше транспортиран с хеликоптер до болницата.

Марк беше в критично състояние във вторник поради вдишване на дим. За щастие състоянието на Колман се е подобрило през последните два дни. Дъщерята на Колман Кензи публикува видео във Фейсбук, което показва как Марк говори с дъщерите си за първи път след пожара.

Във видеото Колман изрази благодарност, че той и родителите му са живи, докато скърби за загубата на кучето си, Хамър, което също се опита да спаси от огъня.

„Аз съм най-щастливият човек на света. Боже, колко съм късметлия. Не мога да повярвам, че родителите ми са живи. 

Трябваше да взема решението, защото излязох от стаята си и отидох до вратата и вече беше ужасно. Не можех да дишам. Tрябваше да изляза навън. Aз се върнах и ги взех. 

Не мога да повярвам. Взех ги, но не можах да намеря Хамър.", каза Колман през сълзи.

Колман стана първият шампион на UFC в тежка категория през 1997 г. и бе въведен в Залата на славата на UFC през 2008 година. Дъщерите на Maрк, Кензи и Морган, създадоха GoFundMe, за да събират пари за разходите на семейството.

Кампанията за набиране на средства събра повече от 68 000 долара.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес