Зареждане

Марк Колман ще бъде на UFC 300 след покана от Холоуей: UFC ме поканиха

Марк Колман ще бъде на UFC 300 след покана от Холоуей: UFC ме поканиха
Публикувано на: Април 3, 2024 в 08:11 ч
Марк Колман официално се отправя към UFC 300, един ден след като Макс Холоуей поиска да присъства.

"Blessed" в момента трябва да се срещне с Джъстин Гетдже в една от ключовите битки във главната карта. Двубоят ще бъде рядка изява на Макс Холоуей в лека категория и при победа той може да спечели церемониалната титла "BMF". За тези, които си спомнят, обикновено има специален почетен гост, който връчва тази титла.

На UFC 244 през 2019 г. Дуейн Джонсън подари титлата на Хорхе Масвидал след победата над Нейт Диас. Четири години по-късно именно "Gamebred" връчи златото на Джъстин Гетдже, след като нокаутира Дъстин Поарие. По-рано тази седмица Макс Холоуей призова бившия шампион в тежка категория Марк Коулман да връчититлата по-късно този месец.

"Hammer" напоследък е в заглавията, защото миналия месец спаси родителите си от опустошителен пожар в къщата. След това Марк Коулман прекара дни в болница, за да се възстанови, но вече се възстановява. Бившият шампион вече се върна в залата и през последните седмици беше забелязан да тренира с Мат Браун. Сега той ще се отправи към UFC 300.

Самият Марк Колман съобщи новината в социалните медии по-рано днес. Засега не е ясно дали бившият шампион на UFC в тежка категория ще има роля в двубоя Макс Холоуей срещу Джъстин Геджи. Все пак е ясно, че "Blessed" вероятно е изиграл някаква роля за включването на Колман в събитието.

Марк Колман потвърди участието си в UFC 300 след молбата на Макс Холоуей

"Толкова съм развълнуван днес. UFC ме поканиха, давайки на мен и на дъщерите ми билети за най-голямото шоу в историята UFC 300 в Лас Вегас, така че съм се надъхал - поясът на BMF това е, за което се вълнувам. Основното събитие също е огромно. Цялата карта е страхотна. Ще се видим там. Какъв страхотен ден да си жив бъди най-добрата версия на себе си, която можеш да бъдеш никога не знаеш кога ще имаш нужда от това." - гласеше постът на Марк Коулман в Инстаграм по-рано днес.

Марк Коулман е абсолютно прав за това, че UFC 300 е феноменална карта. Освен Макс Холоуей срещу Джъстин Геджи, картата включва и други невероятни мачове, сред които Алекс Перейра срещу Джамахал Хил и Джан Уели срещу Ян Сяонан. Бившият шампион в лека категория Чарлз Оливейра също щесе изправи срещу Арман Царукян, а главната карта ще открие перспективният Бо Никъл в средна категория.

Не забравяйте, че и вие може да спечелите зверски награди, като прогнозирате изхода от главния двубой на UFC 300.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес